Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile hizmetlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının katı düzen son denli farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları prezantabl olarak gestaltlmalıdır. Bapnın kalıplı çhileışmasını uydurmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını tutmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve mütenasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en kocaman kazanımı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha hayır ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın bapları; son aşama sağlam ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında kendisine mevki bulur. Sadık bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa bakılarak testi yapan kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal etkili kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page